RAILF 2011


Dupa cum bine stiti, Asociaţia pentru Automatizări şi Instrumentaţie din România (A.A.I.R.), a organizat în perioada 10-12 mai 2011, RAILF 2011 prima ediţie a „Târgului de Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator din România”, la Sala Palatului din Bucureşti. Târgul a fost constituit din expoziţie şi simpozion,fiind cel mai reprezentativ Eveniment din domeniu din România.

Fondată în anul 1990, A.A.I.R. este asociaţia naţională , profesională a specialiştilor din România în domeniile automatizărilor şi instrumentaţiei (industriale , de laborator).
Managementul evenimentului a fost asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente, consultanta, creaţie şi servicii logistice.
Având o bogata experienţă profesională, de 21 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expoziţiei Romcontrola, A.A.I.R a urmărit prin organizarea Târgului de Automatizări &Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator din România, să relanseze aceste domenii în România după criza ultimlilor ani, comuniând specialiştilor din domeniu noutăţile, la zi, pe plan naţional şi internaţional.

Ar mai fi de adaugat si faptul că la RAILF 2011 au participat 40 de companii, pe o suprafaţă de expunere de aproximativ 550 mp, iar la eveniment au fost peste 800 de vizitatori.

Pe întreaga perioadă a desfăşurarii Târgului de Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator din România 2011 firmele participante cât şi reprezentanţi ai mediului academic şi al organisemelor guvernamentale cu responsabilităţi în domeniu au avut diferite prezentări în Simpozion. Pe marginea acestor prezentări au avut loc dezbateri asupra ultimelor noutăţi pe plan naţional şi mondial.

S-a remarcat încă odată , importanţa organizării unui Eveniment specializat de însăşi Asociaţia profesională, naţională de profil, importanţa subliniată de înaltul profesionalism al acestuia şi de audienţa sa amplă în cadrul specialiştilor din domeniu. Majoritatea zdrobitoare a vizitatorilor au constituit-o specialiştii în domeniu, turiştii fiind aproape inexistenţi.
Dată fiind importanţa deosebită a acestui eveniment, RAILF 2011 a beneficiat de o buna vizibilitate în media, drept urmare partenerii noştrii media au fost: Agenda Construcţiilor, Comunicatedepresa.ro, Mesagerul Energetic, Mentenanţă şi Distribuţie Industrială, Petroleum Review, Reporter Economic, Romaqua, Technomarket, Tehnica Instalaţiilor, T&T, Univers Ingineresc.

Concluzionând, A.A.I.R. şi-a atins obiectivele strategice de asigurare a conexiunuii , la un nivel superior, a specialiştilor şi a probelemelor lor din domeniile automatizărilor şi instrumentaţiei. Acestea sunt obiectivele A.A.I.R. şi nu obţinerea profitului maxim financiar în orice condiţii.
Din punct de vederea cantitativ menţionăm ponderea cvasitotală a specialiştilor în cadrul vizitatorilor şi numărul consistent de solicitări concrete ale acestora, adresate firmelor participante la RAILF 2011.
Semnalăm şi faptul că deja unele firme şi-au exprimat dorinţa ca la următoarea ediţie a Târgului să aibă standuri cu suprafaţă mai mare.
Pentru viitor, în ediţiile viitoare ale RAILF, dorim să extindem toate activităţile conexe acestuia: promovarea mai largă prin media , facilităţi suplimentare asigurate firmelor participante şi vizitatorilor etc.

In încheiere subliniem noutatea adusă de RAILF prin faptul că este organizat de Asociaţia profesinoană de profil (A.A.I.R.), care cunoscând cel mai bine problemele , necesităţile şi aspiraţiile din respectivul domeniu de activitate , acţionează cel mai eficient pentru rezolvarea acestora.

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA