RAILF 2011


Dupa cum bine stiti, Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.), a organizat in perioada 10-12 mai 2011, RAILF 2011 prima editie a „Targului de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania”, la Sala Palatului din Bucuresti. Targul a fost constituit din expozitie si simpozion,fiind cel mai reprezentativ Eveniment din domeniu din Romania.

Fondata in anul 1990, A.A.I.R. este asociatia nationala , profesionala a specialistilor din Romania in domeniile automatizarilor si instrumentatiei (industriale , de laborator).
Managementul evenimentului a fost asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente, consultanta, creatie si servicii logistice.
Avand o bogata experienta profesionala, de 21 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expozitiei Romcontrola, A.A.I.R a urmarit prin organizarea Targului de Automatizari &Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania, sa relanseze aceste domenii in Romania dupa criza ultimlilor ani, comuniand specialistilor din domeniu noutatile, la zi, pe plan national si international.

Ar mai fi de adaugat si faptul ca la RAILF 2011 au participat 40 de companii, pe o suprafata de expunere de aproximativ 550 mp, iar la eveniment au fost peste 800 de vizitatori.

Pe intreaga perioada a desfasurarii Targului de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania 2011 firmele participante cat si reprezentanti ai mediului academic si al organisemelor guvernamentale cu responsabilitati in domeniu au avut diferite prezentari in Simpozion. Pe marginea acestor prezentari au avut loc dezbateri asupra ultimelor noutati pe plan national si mondial.

S-a remarcat inca odata , importanta organizarii unui Eveniment specializat de insasi Asociatia profesionala, nationala de profil, importanta subliniata de inaltul profesionalism al acestuia si de audienta sa ampla in cadrul specialistilor din domeniu. Majoritatea zdrobitoare a vizitatorilor au constituit-o specialistii in domeniu, turistii fiind aproape inexistenti.
Data fiind importanta deosebita a acestui eveniment, RAILF 2011 a beneficiat de o buna vizibilitate in media, drept urmare partenerii nostrii media au fost: Agenda Constructiilor, Comunicatedepresa.ro, Mesagerul Energetic, Mentenanta si Distributie Industriala, Petroleum Review, Reporter Economic, Romaqua, Technomarket, Tehnica Instalatiilor, T&T, Univers Ingineresc.

Concluzionand, A.A.I.R. si-a atins obiectivele strategice de asigurare a conexiunuii , la un nivel superior, a specialistilor si a probelemelor lor din domeniile automatizarilor si instrumentatiei. Acestea sunt obiectivele A.A.I.R. si nu obtinerea profitului maxim financiar in orice conditii.
Din punct de vederea cantitativ mentionam ponderea cvasitotala a specialistilor in cadrul vizitatorilor si numarul consistent de solicitari concrete ale acestora, adresate firmelor participante la RAILF 2011.
Semnalam si faptul ca deja unele firme si-au exprimat dorinta ca la urmatoarea editie a Targului sa aiba standuri cu suprafata mai mare.
Pentru viitor, in editiile viitoare ale RAILF, dorim sa extindem toate activitatile conexe acestuia: promovarea mai larga prin media , facilitati suplimentare asigurate firmelor participante si vizitatorilor etc.

In incheiere subliniem noutatea adusa de RAILF prin faptul ca este organizat de Asociatia profesinoana de profil (A.A.I.R.), care cunoscand cel mai bine problemele , necesitatile si aspiratiile din respectivul domeniu de activitate , actioneaza cel mai eficient pentru rezolvarea acestora.

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA