RAILF 2012

După cum este binecunoscut, Asociaţia pentru Automatizări şi Instrumentaţie din România (A.A.I.R.), a organizat în perioada 8 - 10 mai 2012, cea de-a 2-a ediţie a evenimentului RAILF "Târgul de Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator din România" - RAILF 2012 (Expoziţie şi Simpozion), găzduit de Sala Palatului din Bucureşti, fiind cel mai reprezentativ Eveniment din domeniu din România.
Managementul evenimentului a fost asigurat de ITS Events Management, companie specializată în organizarea de evenimente, consultanţă, creaţie şi servicii logistice.


A.A.I.R. - promotorul performanţei în domeniile automatizărilor şi instrumentaţiei, este organizaţia profesională, naţională, ce reprezintă interesele specialiştilor din România din aceste domenii, fiind înfiinţată în anul 1990. A.A.I.R. reuneşte  peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri persoane juridice, atât societăţi comerciale, facultăţi tehnice de profil, cât şi  organisme de stat care au responsabilităţi conexe domeniilor de activitate ale asociaţiei. De asemenea, A.A.I.R. are 11 sucursale în ţară şi una în Republica Moldova.

Având o bogată experienţă profesională, de 22 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expoziţiei Romcontrola, atunci când Romexpo a anunţat că întrerupe colaborarea cu Asociaţiile Profesionale din România, inclusiv  cu A.A.I.R., A.A.I.R. a continuat iniţiativa luată în anul 2010, prin organizarea RAILF. Astfel, A.A.I.R. urmăreşte promovarea la nivel naţional a automatizărilor & instrumentaţiei şi aparaturii de laborator, atât din punct de vedere tehnico-ştiinţific, cât şi din punct de vedere al diverselor utilizări industriale, comunicând specialiştilor noutăţile la zi, apărute pe plan naţional şi internaţional.

La RAILF 2012 au participat 30 companii, pe o suprafaţă de expunere de aproximativ 430 mp, fiind vizitat de peste 530 de specialişti.
 RAILF 2012 (Expoziţie şi Simpozion) a dus la identificarea unor noi punţi de amplificare a colaborării dintre furnizorii de echipamente şi prestatorii de servicii în domeniile automatizărilor & instrumentaţiei şi aparaturii de laborator şi utilizatorii acestora.
Dată fiind importanţa evenimentului RAILF 2012, A.A.I.R.  a avut ca parteneri importante organisme profesionale naţionale: Asociaţia Română a Apei (ARA); Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME); Federaţia de Petrol, Energie şi Gaze (FedePEG), Societatea Română de Metalurgie (SRM).

De asemenea, în paralel cu expoziţia a fost organizat un Simpozion structurat în patru secţiuni, care în mod succesiv s-au referit prin lucrările prezentate la gestiunea optimă prin automatizări şi instrumentaţie a: apei; energiei; gazelor naturale şi a petrolului; respectiv la noutăţile din acest domenii, aplicate în industria metalurgică.
Lucrările Simpozionului, care au fost deosebit de interesante, deseori fiind urmate de discuţii, au fost grupate în următoarele Secţiuni:
Secţiunea 1: Gestiunea optimă a energiei prin Automatizări & Instrumentaţie;
Secţiunea 2: Gestiunea optimă a gazelor naturale şi a petrolului prin Automatizări & Instrumentaţie;
Secţiunea 3: Gestiunea optimă a apei prin Automatizări & Instrumentaţie;
Secţiunea 4: Noutăţi în Automatizări & Instrumentaţie aplicate în industria metalurgică.

RAILF 2012, manifestare internaţională de referinţă, a implicat eforturi deosebite din partea organizatorilor şi a firmelor participante, dată fiind amplificarea crizei economice prelungite cu care ne confruntăm.
Din această cauză prezenţa vizitatorilor a fost ceva mai mică decât la prima ediţie din mai 2011, totuşi s-au realizat multe contacte benefice între furnizorii şi utilizatorilor soluţiilor şi ai echipamentelor, prin cunoaşterea necesităţilor şi oferirea soluţiilor de rezolvare a acestora, dat fiind cadrul deosebit de propice oferit prin oganizarea acestui Eveniment complex (Expoziţie şi Simpozion).

 

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA