RAILF 2012

Dupa cum este binecunoscut, Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din România (A.A.I.R.), a organizat in perioada 8 - 10 mai 2012, cea de-a 2-a editie a evenimentului RAILF "Târgul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din România" - RAILF 2012 (Expozitie si Simpozion), gazduit de Sala Palatului din Bucuresti, fiind cel mai reprezentativ Eveniment din domeniu din România.
Managementul evenimentului a fost asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente, consultanta, creatie si servicii logistice.


A.A.I.R. - promotorul performantei in domeniile automatizarilor si instrumentatiei, este organizatia profesionala, nationala, ce reprezinta interesele specialistilor din România din aceste domenii, fiind infiintata in anul 1990. A.A.I.R. reuneste  peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri persoane juridice, atât societati comerciale, facultati tehnice de profil, cât si  organisme de stat care au responsabilitati conexe domeniilor de activitate ale asociatiei. De asemenea, A.A.I.R. are 11 sucursale in tara si una in Republica Moldova.

Având o bogata experienta profesionala, de 22 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expozitiei Romcontrola, atunci când Romexpo a anuntat ca intrerupe colaborarea cu Asociatiile Profesionale din România, inclusiv  cu A.A.I.R., A.A.I.R. a continuat initiativa luata in anul 2010, prin organizarea RAILF. Astfel, A.A.I.R. urmareste promovarea la nivel national a automatizarilor & instrumentatiei si aparaturii de laborator, atât din punct de vedere tehnico-stiintific, cât si din punct de vedere al diverselor utilizari industriale, comunicând specialistilor noutatile la zi, aparute pe plan national si international.

La RAILF 2012 au participat 30 companii, pe o suprafata de expunere de aproximativ 430 mp, fiind vizitat de peste 530 de specialisti.
 RAILF 2012 (Expozitie si Simpozion) a dus la identificarea unor noi punti de amplificare a colaborarii dintre furnizorii de echipamente si prestatorii de servicii in domeniile automatizarilor & instrumentatiei si aparaturii de laborator si utilizatorii acestora.
Data fiind importanta evenimentului RAILF 2012, A.A.I.R.  a avut ca parteneri importante organisme profesionale nationale: Asociatia Româna a Apei (ARA); Comitetul National Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME); Federatia de Petrol, Energie si Gaze (FedePEG), Societatea Româna de Metalurgie (SRM).

De asemenea, in paralel cu expozitia a fost organizat un Simpozion structurat in patru sectiuni, care in mod succesiv s-au referit prin lucrarile prezentate la gestiunea optima prin automatizari si instrumentatie a: apei; energiei; gazelor naturale si a petrolului; respectiv la noutatile din acest domenii, aplicate in industria metalurgica.
Lucrarile Simpozionului, care au fost deosebit de interesante, deseori fiind urmate de discutii, au fost grupate in urmatoarele Sectiuni:
Sectiunea 1: Gestiunea optima a energiei prin Automatizari & Instrumentatie;
Sectiunea 2: Gestiunea optima a gazelor naturale si a petrolului prin Automatizari & Instrumentatie;
Sectiunea 3: Gestiunea optima a apei prin Automatizari & Instrumentatie;
Sectiunea 4: Noutati in Automatizari & Instrumentatie aplicate in industria metalurgica.

RAILF 2012, manifestare internationala de referinta, a implicat eforturi deosebite din partea organizatorilor si a firmelor participante, data fiind amplificarea crizei economice prelungite cu care ne confruntam.
Din aceasta cauza prezenta vizitatorilor a fost ceva mai mica decât la prima editie din mai 2011, totusi s-au realizat multe contacte benefice intre furnizorii si utilizatorilor solutiilor si ai echipamentelor, prin cunoasterea necesitatilor si oferirea solutiilor de rezolvare a acestora, dat fiind cadrul deosebit de propice oferit prin oganizarea acestui Eveniment complex (Expozitie si Simpozion).

 

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA