RAILF 2013

Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania a organizat cea de-a 3-a editie a RAILF (Targul pentru Automatizari, Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania) in data de 15 mai 2013, la World Trade Center in cadrul Hotelului Pullman din Bucuresti.

Evenimentul s-a desfasurat in conditii de plina criza economica si sociala, ceea ce a impus adoptarea unui concept nou si dinamic, sub forma unui forum tehnico-economic national in domeniile automatizarilor, instrumentatiei si echipamentelor de laborator din Romania.


A.A.I.R. - promotorul performantei in domeniile automatizarilor si instrumentatiei, este organizatia profesionala, nationala, ce reprezinta interesele specialistilor din Romania din aceste domenii, fiind infiintata in anul 1990. A.A.I.R. reuneste  peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri persoane juridice, atat societati comerciale, facultati tehnice de profil, cat si  organisme de stat care au responsabilitati conexe domeniilor de activitate ale asociatiei. De asemenea, A.A.I.R. are 11 sucursale in tara si una in Republica Moldova.

Avand o bogata experienta profesionala, de 22 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expozitiei Romcontrola, A.A.I.R. a continuat initiativa luata in anul 2010, prin organizarea RAILF. Astfel, A.A.I.R. urmareste promovarea la nivel national a automatizarilor & instrumentatiei si aparaturii de laborator, atat din punct de vedere tehnico-stiintific, cat si din punct de vedere al diverselor utilizari industriale, comunicand specialistilor noutatile la zi, aparute pe plan national si international.

Manifestarea a debutat cu Simpozionul din cadrul RAILF, in care firmele ofertante si-au prezentat noutatile si aplicatiile interesante pentru piata romaneasca de specialitate. Lucrarile din cadrul Simpozionului au acoperit un spectru larg de tematici din domeniile automatizarilor si instrumentatiei, suscitand un interes deosebit din partea potentialilor utilizatori.

 

Ulterior s-a desfasurat cea de-a doua parte, respectiv sectiunea de ”discutii de afaceri” (B2B), intre firmele ofertante si utilizatorii interesati, in vederea discutarii unor aspecte tehnico-economice specifice, firmele avand astfel oportunitatea de a interactiona si de a-si armoniza interesele.

 

Aceasta formula a creat conditiile adecvate, in mediul economic dificil al anului 2013, realizarii unui schimb intens si amplu de informatii si a desfasurarii discutiilor in vederea initierii de colaborari si relatii de afaceri intre ofertanti si utilizatorii finali.

 

 

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI.

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA