RAILF 2013

Asociația pentru Automatizări și Instrumentație din România a organizat cea de-a 3-a ediție a RAILF (Târgul pentru Automatizări, Instrumentație și Echipamente de Laborator din România) în data de 15 mai 2013, la World Trade Center în cadrul Hotelului Pullman din București.

Evenimentul s-a desfășurat în condiții de plină criză economică și socială, ceea ce a impus adoptarea unui concept nou și dinamic, sub forma unui forum tehnico-economic național în domeniile automatizărilor, instrumentației și echipamentelor de laborator din România.


A.A.I.R. - promotorul performanţei în domeniile automatizărilor şi instrumentaţiei, este organizaţia profesională, naţională, ce reprezintă interesele specialiştilor din România din aceste domenii, fiind înfiinţată în anul 1990. A.A.I.R. reuneşte  peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri persoane juridice, atât societăţi comerciale, facultăţi tehnice de profil, cât şi  organisme de stat care au responsabilităţi conexe domeniilor de activitate ale asociaţiei. De asemenea, A.A.I.R. are 11 sucursale în ţară şi una în Republica Moldova.

Având o bogată experienţă profesională, de 22 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expoziţiei Romcontrola, A.A.I.R. a continuat iniţiativa luată în anul 2010, prin organizarea RAILF. Astfel, A.A.I.R. urmăreşte promovarea la nivel naţional a automatizărilor & instrumentaţiei şi aparaturii de laborator, atât din punct de vedere tehnico-ştiinţific, cât şi din punct de vedere al diverselor utilizări industriale, comunicând specialiştilor noutăţile la zi, apărute pe plan naţional şi internaţional.

Manifestarea a debutat cu Simpozionul din cadrul RAILF, în care firmele ofertante și-au prezentat noutățile și aplicațiile interesante pentru piața românească de specialitate. Lucrările din cadrul Simpozionului au acoperit un spectru larg de tematici din domeniile automatizărilor și instrumentației, suscitând un interes deosebit din partea potențialilor utilizatori.

 

Ulterior s-a desfășurat cea de-a doua parte, respectiv secțiunea de ”discuții de afaceri” (B2B), între firmele ofertante și utilizatorii interesați, în vederea discutării unor aspecte tehnico-economice specifice, firmele având astfel oportunitatea de a interacționa și de a-și armoniza interesele.

 

Această formulă a creat condițiile adecvate, în mediul economic dificil al anului 2013, realizării unui schimb intens și amplu de informații și a desfășurării discuțiilor în vederea inițierii de colaborări și relații de afaceri între ofertanți și utilizatorii finali.

 

 

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI.

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA