RAILF-Romcontrola 2014 la final

Dupa cum este binecunoscut, Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.), impreuna cu Romexpo S.A., au organizat in perioada 26 - 29 martie 2014, prima editie a evenimentului RAILF-Romcontrola "Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania" - (Expozitie si Simpozion), gazduit de Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, fiind cel mai reprezentativ Eveniment din domeniu din Romania.

Managementul evenimentului a fost asigurat de Precise Marketing, companie specializata in organizarea de evenimente, consultanta, creatie si servicii logistice.

A.A.I.R. - promotorul performantei in domeniile automatizarilor si instrumentatiei, este organizatia profesionala, nationala, ce reprezinta interesele specialistilor din Romania din aceste domenii, fiind infiintata in anul 1990. A.A.I.R. reuneste  peste 600 de membri individuali, peste 75 de membri persoane juridice, atat societati comerciale, facultati tehnice de profil, cat si  organisme de stat care au responsabilitati conexe domeniilor de activitate ale asociatiei. De asemenea, A.A.I.R. are 11 sucursale in tara si una in Republica Moldova.

Avand o bogata experienta profesionala, de 22 de ani, inclusiv prin calitatea de co-organizator al expozitiei Romcontrola, atunci cand Romexpo a anuntat ca intrerupe colaborarea cu Asociatiile Profesionale din Romania, inclusiv  cu A.A.I.R., A.A.I.R. a continuat initiativa luata in anul 2010, prin organizarea RAILF. Astfel, A.A.I.R. urmareste promovarea la nivel national a automatizarilor & instrumentatiei si aparaturii de laborator, atat din punct de vedere tehnico-stiintific, cat si din punct de vedere al diverselor utilizari industriale, comunicand specialistilor noutatile la zi, aparute pe plan national si international.

La RAILF-Romcontrola 2014 au participat 41 de companii, din Romania si Ungaria, pe o suprafata de expunere de aproximativ 1100 mp, fiind vizitat de 640 de specialisti.

RAILF-Romcontrola 2014 (Expozitie si Simpozion) a dus la identificarea unor noi punti de amplificare a colaborarii dintre furnizorii de echipamente si prestatorii de servicii in domeniile automatizarilor & instrumentatiei si aparaturii de laborator si utilizatorii acestora.


Data fiind importanta evenimentului RAILF-Romcontrola 2014, A.A.I.R.  a avut ca parteneri importante organisme profesionale nationale: Biroul Roman de Metrologie Legala (BRML); Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME); Federatia Patronala Energetica (FPEN).

De asemenea, in paralel cu expozitia a fost organizat un Simpozion structurat in doua sectiuni, care in mod succesiv s-au referit prin lucrarile prezentate la urmatoarele teme:

RAILF-Romcontrola 2014, manifestare internationala de referinta, a implicat eforturi deosebite din partea organizatorilor si a firmelor participante, data fiind amplificarea crizei economice prelungite cu care ne confruntam.


Din aceasta cauza prezenta vizitatorilor, desi in crestere cu 20% fata de editia precedenta, continua sa solicite intreaga atentie a echipei de organizare. Totusi s-au realizat multe contacte benefice intre furnizorii si utilizatorilor solutiilor si ai echipamentelor, prin cunoasterea necesitatilor si oferirea solutiilor de rezolvare a acestora, dat fiind cadrul deosebit de propice oferit prin oganizarea acestui Eveniment complex (Expozitie si Simpozion).

Vedeti instantanee din timpul EVENIMENTULUI

 

 

 

RAILF-Romcontrola 2016

De ce să vizitezi ?

- afli ultimele noutăți
- testezi ultimele soluții
- obții rapid și cu efort minim cele mai bune oferte
- faci networking
- interacționezi numai cu profesioniști

Ce poți obține ?

- un plus de competitivitate
- reduceri semnificative la produse și soluții exclusive
- cunoștiințe ștințiifice la Simpozion
- access la informație
- o experiență profesională de excepție

Newsletters


RAILF 2016

Vizualizare

RAILF 2015

02 Octombrie 2015 - vizualizare la acest link.
15 Septembrie 2015 - vizualizare la acest link.
28 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
10 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
05 Iulie 2015 - vizualizare la acest link.
29 Iunie 2015 - download format pdf

RAILF 2014

20 Ianuarie 2014 - download format pdf
20 Decembrie 2013 - download format pdf

RAILF 2012

27 Aprilie 2012 - download format pdf
18 Aprilie 2012 - download format pdf
21 Martie 2012 - download format pdf
15 Februarie 2012 - download format pdf
31 Ianuarie 2012 - download format pdf

RAILF 2011

28 Aprilie 2011 - download format pdf
11 Aprilie 2011 - download format pdf
17 Martie 2011 - download format pdf

 


Parteneri de eveniment

Biroul Roman de Metrologie Legala
CNR-CME

Parteneri media

Automatizari si Instrumentatie
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania
Mesagerul Energetic
Tehnica si Tehnologie
Metrologie
Technomarket
tehnica-instalatiilor
Instalnews
Revista Energia
revista-de-electricitate
ACUE
RPIA