Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Solutii pentru aparatura de masura si control la RAILF ROMCONTROLA

4 zile ce vor fi un spectacol al tehnicii, expozanti din Romania si din strainatate, specialisti din domeniu si informatie actualizata – intre 12 si 15 octombrie la ROMEXPO.

Infiintata in 1980 firma Kobold Messring GmbH reuseste in scurt timp sa-si consolideze un loc pe piata aparatelor de masura si control ajungand de la statutul de furnizor local la acela de producator international cu sucursale pe 6 continente, in peste 50 de tari si 6 unitati de productie.

Dispozitivele Kobold, folosite in masurare, monitorizare si analiza, se regasesc in aproape toate ramurile industriale, cu accent pe constructia de masini, chimie, automotive, apa, petrol si gaze, etc.

Firma produce 4 categorii majore de produse, debit, presiune, temperatura si nivel, dar si cateva cateva categorii secundare, nu din cauza calitatii ci pentru ca raspundirea lor este mult mai restransa fiind dispozitive specializate, cum ar fi: PH metre, aparate de masurarea conductivitatii, umiditatii, etc.

Specialistii Kobold, lucreaza in permanenta legatura cu clientii pentru alegerea dispozitivului in functie de conexiunile, conditiile de proces, mediul masurat, dar si pentru dezvoltarea de produse noi sau imbunatatirea celor existente.

Kobold Messring GmbH – Romania
Calea Calarasilor, Nr. 249, bloc 65, Sc. 2, etaj 3, ap. 47, Bucuresti
Sector 3, C.P. 030612
Tel./Fax: 0214. 560.560
E-mail: info.ro@kobold.com

Reprezentant:
Decebal Bancescu
Tel: 0730 882 123
E-mail: bancescu@kobold.com

Furnizor de soluții specifice controlului distructiv și nondistructiv, pentru industria aerospațială, petrochimică, automotivă, a construcțiilor civile și militare, pentru șantiere navale etc. și în general, în toate domeniile unde se execută controale de calitate de mare finețe:
 • lichide penetrante
 • pulberi magnetice
 • echipamente si consumabile pentru metalografie;
 • termocamere
 • durimetre
 • filme radiografice, industriale
 • aparate ultrasonice defectoscoape etc.
 • instrumente pentru măsurarea grosimii de strat acoperitor;
 • endoscoape, videoscoape
 • microscoape pentru diferite domenii de activitate
 • aparate de măsură și control clasice și digitale
 • sisteme de măsură în curenți turbionari (eddy currents).

Te asteptam in perioada 12-15 octombrie 2016, la RAILF-ROMCONTROLA, in pavilionul C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Bucuresti, sa descoperi totul despre tehnologia viitorului!

Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, intre orele 10.00-18.00
15 octombrie 2016, intre orele 10.00-16.00


Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.railf.ro.


Despre A.A.I.R. – www.aair.org.ro
A.A.I.R. (Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania) este asociatia profesionala nationala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din Romania din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, achizitie de date si actionari)
Cu o prezenta activa de peste 25 de ani, A.A.I.R. are peste 600 de membri individuali (ingineri) si peste 50 de membri persoane juridice (organisme guvernamentale, societati comerciale, institute de cercetare, universitati tehnice).
De asemenea, A.A.I.R are 8 sucursale in Romania si una in Republica Moldova.
A.A.I.R. este membru fondator ASRO (Organismul National de Standardizare din Romania), membru AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania), CNR-CME (Comitetul National Roman – Consiliul Mondial al Energiei), CCIR (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), IMEKO (Confederatia Internationala de Masurari).
Avand o astfel de deschidere larga si o componenta care vizeaza atat sectorul privat cat si cel de stat, A.A.I.R. îsi stabileste o strategie obiectiva prin care contribuie substantial la dezvoltarea automatizarilor si instrumentatiei în Romania .
In aceste domenii, A.A.I.R. asigura conexiunea intre specialistii romani si cei din strainatate.
Despre ROMEXPO S.A. – www.romexpo.ro
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO. In acelasi timp compania dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp.Management eveniment: