Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

Solutii hidraulice si automatizari industriale la RAILF – ROMCONTROLA

Romania continua sa fie un puternic pilon industrial, calitatea si pregatirea specialistilor fiind atribute importante.
Va asteptam la RAILF ROMCONTROLA, intre 12 si 15 octombrie la ROMEXPO pentru a fi la curent cu noutatile tehnologice si pentru a afla informatii la zi de la companiile lider.


Firma HYDAC SRL din Ploiesti a fost infiintata in ianuarie 2002 ca filiala 100%, unica in Romania, a firmei HYDAC INTERNATIONAL GmbH – Germania. Astfel, compania din Romania duce mai departe experienta a peste 6.000 de ingineri, tehnicieni si oameni de specialitate, ce ofera solutii specifice cerintelor clientilor, realizate cu produse si sisteme de inalta calitate si randament.

Gama produselor si serviciilor HYDAC:
 • Filtre de diverse tipuri constructive, pentru diferite debite, presiuni, fineti de filtrare si pentru diverse tipuri de ulei (hidraulic, de transformator, de turbina, de lagare, de compresor, etc.), pentru apa sau alte fluide industriale
 • Agregate de filtrare stationare si mobile
 • Filtre de aerisire (si umplere) pentru rezervoare, cuve, cisterne
 • Filtre cu autocuratire in contracurent pentru apa industriala
 • Toata gama de cartuse filtrante necesare filtrelor
 • Diverse robinete, valve, ventile cu 2,3,4 cai
 • Distribuitoare, supape, clapete, limitatoare de presiune, reductoare si regulatoare de presiune
 • Acumulatoare cu piston, cu camera,cu membrana si orice piesa de schimb si accesoriu necesar pentru uleiuri si alte fluide industriale
 • Centrale hidraulice HYDAC complet echipate, agregate compacte hidraulice
 • Aparatura de masura si control pentru fluide: traductori de presiune, debit, temperatura, indicatoare de nivel, relee multiple cu sau fara microprocesor
 • Racitoare: aer–ulei sau apa–ulei
 • Pompe si amortizoare pentru pompe
 • Aparatura de masura si control a clasei de puritate a uleiului conf. ISO 44O6 si NAS 1638
 • Instalatie de eliminare a apei din uleiuri cu trecere prin reactor de vid urmata de filtrare absoluta
 • Cilindrii hidraulici mari, dupa cerinta si la desenul clientului, inclusiv reparatii.
 • Sisteme de prindere si fixare pentru conducte, tevi, furtune hidraulice.
Serviciile companiei HYDAC pot fi regasite in urmatoarele domenii:
 • Industria siderurgica si metalurgica
 • Energetica: hidro, termo, nucleara, eoliana, distributie
 • Industria constructiilor de masini, industria rulmentilor
 • Industria grea
 • Industria auto, masini pentru constructii, forestiere, agricole, cai ferate
 • Industria maselor plastice si a hartiei
 • Industria constructiilor navale si off- shore

SC HYDAC SRL
PLOIESTI, cod. 100298, Soseaua Vestului, nr. 12, etaj 2
Tel. 0244 / 575778, Fax 0244 / 575779, 0244 / 594659
Email: hydac@hydac.ro www.hydac.ro


SMC Romania este parte a grupului SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producator si distribuitor mondial de echipamente pneumatice si electropneumatice pentru automatizari industriale, cu o cota de piata pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial si de 60% in Japonia.

In plus, prin diversificarea permanenta a productiei, grupul SMC a devenit in prezent un furnizor important de filtre industriale, aparatura pentru industriile de proces, senzori si traductoare, componente pentru vacuum inalt, echipamente pentru controlul temperaturii, echipamente pentru eliminarea sarcinilor electrice statice, cilindrii hidraulici si actuatori electrici.

Gama de fabricatie a grupului SMC cuprinde peste 12 000 produse de baza, realizate in circa 700 000 de variante constructiv-functionale, cu o rata de crestere de 50 I 100 produse noi pe an.

Prezenta in Romania din 1996, compania SMC are sediul central in Bucuresti, cu show-room, birouri si depozit, precum si spatii si dotari moderne pentru desfasurarea optima a activitatilor de comercializare, asistenta tehnica si training.

Reteaua de distributie cuprinde filiale si birouri de vanzari proprii in Craiova, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Barlad, Iasi, Bacau, Pitesti, Braila si Sibiu si un numar de distribuitori autorizati ce acopera intreg teritoriul.

Mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor, compania a infiintat inca din 2013 noul Depozit central din zona industriala Arad-Sud, cu peste 1000mp spatii de depozitare si 400mp spatii pentru birouri.

Web: www.smcromania.ro
Email: office@smc.ro
Adresa: Str. Frunzei nr. 29, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 320.51.11

Te asteptam in perioada 12-15 octombrie 2016, la RAILF-ROMCONTROLA, in pavilionul C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Bucuresti, sa descoperi totul despre tehnologia viitorului!

Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, intre orele 10.00-18.00
15 octombrie 2016, intre orele 10.00-16.00


Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.railf.ro.


Despre A.A.I.R. – www.aair.org.ro
A.A.I.R. (Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania) este asociatia profesionala nationala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din Romania din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, achizitie de date si actionari)
Cu o prezenta activa de peste 25 de ani, A.A.I.R. are peste 600 de membri individuali (ingineri) si peste 50 de membri persoane juridice (organisme guvernamentale, societati comerciale, institute de cercetare, universitati tehnice).
De asemenea, A.A.I.R are 8 sucursale in Romania si una in Republica Moldova.
A.A.I.R. este membru fondator ASRO (Organismul National de Standardizare din Romania), membru AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania), CNR-CME (Comitetul National Roman – Consiliul Mondial al Energiei), CCIR (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), IMEKO (Confederatia Internationala de Masurari).
Avand o astfel de deschidere larga si o componenta care vizeaza atat sectorul privat cat si cel de stat, A.A.I.R. îsi stabileste o strategie obiectiva prin care contribuie substantial la dezvoltarea automatizarilor si instrumentatiei în Romania .
In aceste domenii, A.A.I.R. asigura conexiunea intre specialistii romani si cei din strainatate.
Despre ROMEXPO S.A. – www.romexpo.ro
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO. In acelasi timp compania dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp.Management eveniment: