Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

RAILF-ROMCONTROLA 2016 – TOTUL DESPRE AUTOMATIZARI!

Vino si tu la Romexpo – Bucuresti, in perioada 12-15 octombrie 2016, in pavilionul C4, sa iei parte la cel mai important eveniment al anului, in domeniul automatizarilor!

RAILF-ROMCONTROLA este organizat de Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.) in colaborare cu ROMEXPO S.A. si, pentru al doilea an consecutiv, RAILF-ROMCONTROLA va avea loc in aceeasi perioada cu Targul International Tehnic Bucuresti (TIB), organizat de ROMEXPO S.A.

Astazi va prezentam alte doua companii reprezentative pentru domeniul automatizarilor care si-au anuntat participarea la acest eveniment

Pepperl+Fuchs este unul din liderii mondiali în dezvoltarea și producția de senzori și componente pentru piața mondială de automatizări industriale. Inovația continuă, calitatea înaltă și creșterea constantă au garantat succesul nostru, începând de acum mai bine de 60 de ani, când Walter Pepperl și Ludwig Fuchs au inventat omniprezentul senzor inductiv și continuând și astăzi.
Cartierul general al grupului se află în Mannheim (Germania) și tot acolo se află și centrele de cercetare și dezvoltare. Compania operează la nivel global și are mai mult de 5700 de angajați în 80 de locații de pe 6 continente, incluzând unităţi de productie in 6 ţări.

Pepperl+Fuchs
furnizează pentru industrie senzori la cel mai înalt standard de calitate.
Componentele produse de noi pot fi găsite în industria automotive, în cea de împachetare și îmbuteliere, în industria de tipărire și cea a hârtiei. De asemenea se găsesc în producția de lifturi, porți și uși, dar și în producția de mașini, echipamente și sisteme de transport. Pepperl+Fuchs este și unul din liderii mondiali în producția de echipamente industriale de siguranță și oferă o gamă largă de soluții pentru industria de proces. Piețele pe care le avem în vedere pentru acest sector sunt cele din industria chimică, farmaceutică, petrochimie, petrol și gaze naturale, dar în egală măsură și în domenii ca producția de energie sau tratarea apelor uzate.
In Romania compania este prezentă cu ambele sale divizii: Factory Automation și Process Automation. În zona Factory Automation oferim un portofoliu vast de produse cuprinzând atat senzori de proximitate, fotoelectrici și ultrasonici cât şi sisteme de identificare, sisteme de coduri de bare, camere, encodere, sisteme de poziționare, interfeţe ASI, conectică, diverse accesorii şi software. În domeniul Process Automation, Pepperl+Fuchs este liderul mondial în protecția împotriva exploziilor prin siguranța intrinsecă şi protecția aplicațiilor ce se desfășoară în zone periculoase.

Automatizarea este pasiunea noastră şi ne mândrim cu găsirea de soluții. De aceea, vă puteți aștepta să vă furnizăm o analiză detaliată a aplicaţiei dumneavoastră și expertiză tehnică pentru fiecare produs Pepperl+Fuchs.

www.pepperl-fuchs.com


VDR & Servicii S.R.L. comercializeaza componente de automatizari electrice & servicii de consultanta tehnica. Furnizorii externi sunt: WAGO, BURKERT, SCHUBERT & SALZER, AKO ARMATUREN.

BÜRKERT - CONTROMATIC (www.burkert.com)

Componente si sisteme automate de control al procesului: debit, temperatura, nivel, presiune, masurari analitice (pH, conductivitate, oxigen dizolvat).
Ventile solenoidale, pneumatice cu piston, cu diafragmã, ventile de reglaj cu pozitioner, valve proportionale, valve cu bilã etc.

AKO ARMATUREN (www.ako-armaturen.de)
Vane cu manson - manuale sau pneumatice pentru medii vâscoase, abrazive, pulberi, granule, lichide neutre sau usor agresive (ape uzate, amestecuri);
Vane cutit cu actionare manuala, pneumatica sau electrica.

SCHUBERT &SALZER (www.schubert-salzer.com)
Vane industriale de inalta performanta pentru aplicatii standard sau speciale:
  • vane cu disc glisant
  • vane sectoriale
  • vane cu segment de disc
  • ventile cu 2 sau 3 cai pentru proces

WAGO KONTAKTTECHNIK (www.wago.com)
Sisteme profesionale de conectica fara surub pentru blocuri terminale, interfete si module electronice, sisteme I/O digitale si analogice cu module de interfata pentru retele PROFIBUS, INTERBUS, ETHERNET, DeviceNet, CANopen, CAL si MODBUS, sisteme multi-contact, blocuri terminale PCB, tehnologii pentru instalatii electrice

www.componente-automatizari.roTe asteptam in perioada 12-15 octombrie 2016, la RAILF-ROMCONTROLA, in pavilionul C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Bucuresti, sa descoperi totul despre tehnologia viitorului!

Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, intre orele 10.00-18.00
15 octombrie 2016, intre orele 10.00-16.00


Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.railf.ro.


Despre A.A.I.R. – www.aair.org.ro
A.A.I.R. (Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania) este asociatia profesionala nationala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din Romania din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, achizitie de date si actionari)
Cu o prezenta activa de peste 25 de ani, A.A.I.R. are peste 600 de membri individuali (ingineri) si peste 50 de membri persoane juridice (organisme guvernamentale, societati comerciale, institute de cercetare, universitati tehnice).
De asemenea, A.A.I.R are 8 sucursale in Romania si una in Republica Moldova.
A.A.I.R. este membru fondator ASRO (Organismul National de Standardizare din Romania), membru AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania), CNR-CME (Comitetul National Roman – Consiliul Mondial al Energiei), CCIR (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), IMEKO (Confederatia Internationala de Masurari).
Avand o astfel de deschidere larga si o componenta care vizeaza atat sectorul privat cat si cel de stat, A.A.I.R. îsi stabileste o strategie obiectiva prin care contribuie substantial la dezvoltarea automatizarilor si instrumentatiei în Romania .
In aceste domenii, A.A.I.R. asigura conexiunea intre specialistii romani si cei din strainatate.
Despre ROMEXPO S.A. – www.romexpo.ro
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO. In acelasi timp compania dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp.Management eveniment: