Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

RAILF-ROMCONTROLA 2016 - REUNIM LIDERII!

Cel mai important eveniment din Romania, dedicat domeniilor automatizari si instrumentatie, echipamente (aparatura) de laborator – RAILF-ROMCONTROLA, va fi organizat de Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.) in colaborare cu ROMEXPO S.A, in perioada 12-15 octombrie 2016.
Avand un profil B2B, cu periodicitate anuala, acest eveniment va avea doua componente, in egala masura de importante: expozitie si simpozion si va fi organizat in aceeasi perioada cu unul dintre cele mai importante targuri cu profil tehnic - Targul Tehnic International Bucuresti 2016.

Tematica RAILF-ROMCONTROLA 2016 acopera urmatoarele domenii:
automatizari si instrumentatie (automatizari, masurari&senzori, achizitie si prelucrare date, actionari - electrice, pneumatice, hidraulice, roboti industriali, mecatronica, instrumentatie virtuala, componente electrice si electronice, educatie si transfer de cunostinte)
echipamente (aparatura) de laborator (analiza si controlul calitatii, biotehnologie, diagnosticare industriala, tehnologii avansate de laborator, educatie si transfer de cunostinte).

VEZI TEMATICA DETALIATALideri de piata in domeniile in care activeaza, urmatoarele companii s-au alaturat celor deja inscrise:One place stop for all your measurement,
laboratory testing for inspection and NDT needs
Calitatea si siguranta sunt importante pentru noi toti si nu sunt posibile fara masurare si testare.

NAMICON s-a impus pe piata europeana ca unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de masura si control.

Prin parteneriatul cu renumiti producatori de echipamente - OLYMPUS, FLIR, INNOVATEST - NAMICON nu este numai distributor, dar si integrator de sisteme, oferind atat echipamente si servicii de garantie, service, scolarizare, asistenta tehnica, cat si solutii complete la oricare dintre aplicatiile de masura si control, inclusiv laboratoare fixe sau mobile complet echipate.

NAMICON ofera o gama completa de echipamente, accesorii si consumabile fiind unul dintre principalii furnizori europeni de echipamente pentru:
Examinari nedistructive (NDT)

Defectoscopie ultrasonica
Curenti turbionari
Examinare vizuala / Videoendoscopie
Spectrometrie / Analizoare XRF
Radiografie
Magnetoscopie
Lichide penetrante
Echipamente de masura si control

Durometre Rockwell, Micro-Vickers, Vickers, Brinell, Universale
Aparate de masurat grosimi
Rugozimetre
Analizoare de vibratii
Sublere / Micrometre / Comparatoare
Microscoape

Incercari mecanice
Masini universale pentru testarea materialelor
Echipamente generale pentru laborator
Laboratoare mobile
www.namicon.ro

Solutii avansate pentru testarea si analiza materialelor
Incercari fizico-mecanice
• Masini universale pentru testare
Ciocane pendul Charpy si Izod
• Durimetre Brinell, Vickers, Rockwell
MTS SUA, EMCOTest Austria
Tractiune, compresiune, incovoiere
oboseala, mecanica ruperii
capacitati de la 1 kN ÷ 3000 kN
durimetre universale 1 ÷ 3000 kgf
microdurimetre Vickers 10 gf ÷ 30 kgf
Spectrometre cu emisie optica si raze X
• Spectrometre pentru determinarea compozitiei chimice in metale
Oxford Instruments Germania
Instrumente de laborator cu emisie optica, portabile cu emisie optica sau raze X
Analizoare straturi metalice depuse
• Analiza numar straturi depuse, grosimi si compozitie straturi
Oxford Instruments Germania
Modele cu raze X pentru analiza straturilor analizoare electromagnetice pentru grosime straturi
Metalografie
• Masini pentru debitat probe
• Masini pentru inglobarea probelor
• Masini pentru slefuit si polisat
• Microscoape metalografice
ATM Germania
Debitare manuala si automata inglobare la rece si la cald cu unul si 2 platane, cap slefuire automat mariri pina la 1000x, analiza de imagine
Caracterizarea materialelor
• Tribometre automate
• Teste de zgariere (Scratch Test)
• Teste de indentare
• Platforme compuse
Bruker Germania
la temperatura ambianta sau la cald micro scratch, nano scratch, AFM micro, nano si ultranano indentation scratch si indentation
Masurare culoare si lumina
• Masurare culoare
• Masurare lumina
Konica Minolta Japonia
cromametre, spectrofotometre luminanta, iluminanta, incident
VDR & Servicii S.R.L. comercializeaza componente de automatizari electrice & servicii de consultanta tehnica. Furnizorii externi sunt: WAGO, BURKERT, SCHUBERT & SALZER, AKO ARMATUREN.

BÜRKERT - CONTROMATIC (www.burkert.com)

Componente si sisteme automate de control al procesului: debit, temperatura, nivel, presiune, masurari analitice (pH, conductivitate, oxigen dizolvat).
Ventile solenoidale, pneumatice cu piston, cu diafragmã, ventile de reglaj cu pozitioner, valve proportionale, valve cu bilã etc.

AKO ARMATUREN (www.ako-armaturen.de)
Vane cu manson - manuale sau pneumatice pentru medii vâscoase, abrazive, pulberi, granule, lichide neutre sau usor agresive (ape uzate, amestecuri);
Vane cutit cu actionare manuala, pneumatica sau electrica.

SCHUBERT &SALZER (www.schubert-salzer.com)
Vane industriale de inalta performanta pentru aplicatii standard sau speciale:
  • vane cu disc glisant
  • vane sectoriale
  • vane cu segment de disc
  • ventile cu 2 sau 3 cai pentru proces

WAGO KONTAKTTECHNIK (www.wago.com)
Sisteme profesionale de conectica fara surub pentru blocuri terminale, interfete si module electronice, sisteme I/O digitale si analogice cu module de interfata pentru retele PROFIBUS, INTERBUS, ETHERNET, DeviceNet, CANopen, CAL si MODBUS, sisteme multi-contact, blocuri terminale PCB, tehnologii pentru instalatii electrice

www.componente-automatizari.ro
FOTOMETRIC INSTRUMENTS S.R.L. a luat fiinta in decembrie 2002 fiind certificata ISO: 9001, 14001; IQNET: 9001, 14001, 18001;
OHSAS 18001;
Excellent SME

Firma este distribuitoare a aparaturii fabricate de catre urmatoarele companii:

  • CHARM SCIENCIES INC. – SUA
  • PRINCETON GAMMA-TECH, INC. (PGT) – SUA
  • BERKLEY NUCLEONICS CORPORATION – SUA
  • TECNA R&D – Diagnostics – Biotechnology – Italia
  • LGC STANDARDS – Germania
  • DYNAMICA PRECISA GRAVIMETRICS AG – Elvetia
Fotometric Instruments ofera spectrometre, cromatografe, aparatura de laborator, consumabile de laborator, analize reziduuri antibiotice, seturi de analize celule somatice, inhibatori, teste pentru controlul alergenilor, cititoare de microplaci, chituri ELISA, teste rapide pentru lapte, miere, detectia rapida a antibioticelor si micotoxinelor în alimente si furaje, teste de sanitatie si multe altele. Cu noi totul este mai rapid, mai precis si mai usor!

www.fotometric-instruments.ro

RAILF-ROMCONTROLA 2016
12-15 octombrie,
Pavilionul C4, Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti


NU TE-AI INSCRIS INCA?
REZERVA-TI STAND!

Despre A.A.I.R. – www.aair.org.ro
A.A.I.R. (Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania) este asociatia profesionala nationala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din Romania din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, achizitie de date si actionari)
Cu o prezenta activa de peste 25 de ani, A.A.I.R. are peste 600 de membri individuali (ingineri) si peste 50 de membri persoane juridice (organisme guvernamentale, societati comerciale, institute de cercetare, universitati tehnice).
De asemenea, A.A.I.R are 8 sucursale in Romania si una in Republica Moldova.
A.A.I.R. este membru fondator ASRO (Organismul National de Standardizare din Romania), membru AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania), CNR-CME (Comitetul National Roman – Consiliul Mondial al Energiei), CCIR (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), IMEKO (Confederatia Internationala de Masurari).
Avand o astfel de deschidere larga si o componenta care vizeaza atat sectorul privat cat si cel de stat, A.A.I.R. îsi stabileste o strategie obiectiva prin care contribuie substantial la dezvoltarea automatizarilor si instrumentatiei în Romania .
In aceste domenii, A.A.I.R. asigura conexiunea intre specialistii romani si cei din strainatate.
Despre ROMEXPO S.A. – www.romexpo.ro
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO. In acelasi timp compania dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp.