Daca acest E-mail nu este afisat corect, accesati-l in browser.

RAILF-ROMCONTROLA – O noua provocare pentru 2016!

RAILF-ROMCONTROLA 2016 se va desfasura in perioada 12-15 octombrie, in pavilionul C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo si reprezinta cel mai important eveniment din Romania, dedicat domeniilor automatizari si instrumentatie, echipamente (aparatura) de laborator, fiind organizat in parteneriat de Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.) si ROMEXPO S.A.

Avand un profil B2B, cu periodicitate anuala, acest eveniment deosebit de cuprinzator este organizat sub forma de expozitie si simpozion, impactul sau fiind potentat de faptul ca se desfasoara in aceeasi perioada cu Targul Tehnic International Bucuresti, cel mai important eveniment cu profil tehnic organizat in Romania, de catre ROMEXPO S.A.
Editia precedenta a acestui eveniment a reunit peste 40 de companii din Romania dar si din strainatate (Germania, Ungaria, Republica Moldova, Polonia) pe o suprafata de 1250 mp, fiind vizitata de peste 1100 de profesionisti ai domeniilor prezentate mai sus.

Tematica RAILF-ROMCONTROLA 2016 acopera urmatoarele domenii:
automatizari si instrumentatie (automatizari, masurari&senzori, achizitie si prelucrare date, actionari - electrice, pneumatice, hidraulice, roboti industriali, mecatronica, instrumentatie virtuala, componente electrice si electronice, educatie si transfer de cunostinte)
echipamente (aparatura) de laborator (analiza si controlul calitatii, biotehnologie, diagnosticare industriala, tehnologii avansate de laborator, educatie si transfer de cunostinte).

Pana in acest moment, dintre cei care si-au anuntat deja participarea la editia RAILF-ROMCONTROLA 2016, mentionam urmatoarele companii:

PEPPERL+FUCHS GMBH - unul din liderii mondiali in dezvoltarea si productia de senzori si componente pentru piata globala de automatizari industriale.
KOBOLD MESSRING GMBH - producator de aparatura de masura si control pentru debit, temperatura, nivel, presiune, umiditate, turbiditate, densitate, etc.
AS INTERNATIONAL - cu o experienta de peste 20 ani in: Contoare de energie termica marca ISOIL Italia, contoare de apa pentru circuite inchise sub presiune sau in circuite cu conducte partial pline sau canale deschise; montare si PIF pentru toate tipurile de contoare de apa si energie termica; verificari metrologice pe stand autorizat BRML pentru contoare de apa si energie termica.
FESTO - solutii complete de sisteme in domeniul tehnicilor de automatizare si comanda. Componente, module si sisteme pneumatice, senzori inductivi si fotoelectrici, automate programabile
HYDAC - consultanta tehnica de Fluid Engineering, service de intretinere al uleiurilor si vanzarea unei game diverse de: componente si sisteme hidraulice; aparatura electronica de masura si control ai parametrilor hidraulici; filtre si agregate de filtrare, uscare si racire uleiuri; centrale hidraulice complete
De asemenea, la simpozionul organizat in cadrul RAILF-ROMCONTROLA 2016 care va avea loc pe data de 14 octombrie 2016 si-au anuntat participarea FESTO, HYDAC, Biroul Roman de Metrologie Legala (BRML), TRANSGAZ si Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti (UPB).

Dintre lucrarile anuntate a fi prezentate mentionam:

"Monitorizarea functionarii unui sistem de transport al gazelor naturale utilizand programul SIMONE", sustinuta de catre Dl. Dorin Bichis si Dl. Adrian Voican, TRANSGAZ.

"Paradigme ale conducerii avansate intr-un SEE: Cyber-physical systems versus Industrie 4.0, sustinuta de Prof. dr. ing. Sergiu Stelian ILIESCU, Facultatea de Automatica si Calculatoare, UPB

"Aparate de analiza, masura si control in mentenanta industriala", sustinut de Hydac

"Tehnologii de automatizare integrata valabile pentru secolul XXI", sustinut de FESTO

Biroul Roman de Metrologie Legala va avea o prezentare de sinteza a metrologiei din Romania.


NU TE-AI INSCRIS INCA?
REZERVA-TI STAND!


Despre A.A.I.R. – www.aair.org.ro
A.A.I.R. (Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania) este asociatia profesionala nationala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reuneste specialisti din Romania din toate sferele automatizarilor si instrumentatiei (automatizari, masurari, achizitie de date si actionari)
Cu o prezenta activa de peste 25 de ani, A.A.I.R. are peste 600 de membri individuali (ingineri) si peste 50 de membri persoane juridice (organisme guvernamentale, societati comerciale, institute de cercetare, universitati tehnice).
Avand o astfel de deschidere larga si o componenta care vizeaza atat sectorul privat cat si cel de stat, A.A.I.R. îsi stabileste o strategie obiectiva prin care contribuie substantial la dezvoltarea automatizarilor si instrumentatiei în Romania .
De asemenea, A.A.I.R are 8 sucursale in Romania si una in Republica Moldova.
A.A.I.R. este membru AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania), CNR-CME (Comitetul National Roman – Consiliul Mondial al Energiei), CCIR (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), IMEKO (Confederatia Internationala de Masurari).
In aceste domenii, A.A.I.R. asigura conexiunea intre specialistii romani si cei din strainatate.
Despre ROMEXPO S.A. – www.romexpo.ro
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO. In acelasi timp compania dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp.